Dit tømrerfirma i Randers

Tømrer og Snedkermester Hans Kirk Randers A/S laver alt inden for nybygning, renovering, tilbygning, ombygning, total, hoved og fag entreprise, vinduer, døre m.m.
Vi har stor erfaring i at koordinere og varetage totalentrepriser, renoveringsarbejde, nybygning, ombygning og tilbygning for både private, erhverv og offentlige virksomheder. Ofte løser vi specialopgaver på vores eget maskinsnedkeri bl.a. døre og vinduer på specialmål. Læs mere om vores maskinsnedkeri. Men se også vores reference liste, her kan ses både billeder og steder.

Faste samarbejdspartnere

Vi samarbejder med faste håndværkere inden for andre faggrupper samt med arkitekter og ingeniører. Vi kan herved stå for en velkoordineret byggeproces.

Hvis du/I har en håndværker i anden faggruppe, du/I gerne vil bruge er dette heller ikke noget problem.

At vi kender vore samarbejdspartnere godt betyder, at vi altid arbejder mod det samme mål; nemlig det bedst tænkelige resultat. De forskellige faggrupper tager hensyn til hinanden og tilrettelægger arbejdet, så processen kører på skinner.

Kompetente medarbejdere

Alle vores dygtige medarbejdere er faglærte inden for tømrer- og snedkerfaget. Det er kultur i virksomheden, at vi har en god kommunikation både internt og ude hos vore kunder.
Specielt for Tømrermester Hans Kirk Randers A/S er, at vores gode kollega Sejer Olsen har været ansat hos os i over 50 år som tømrer. Derfor har han også fået Dronningens Belønningsmedalje for 50 års tro tjeneste. Sejer Olsen er nu gået på velfortjent pension.

En anden af vores vellidte medarbejdere er Jakob Rytter, som nu har været hos os i 11 år, vi er stolte af, at have medarbejdere, som arbejder så passioneret og målrettet for vores kunder og tilmed i en hel årrække.